Luontaistuotteet Via Naturale
 

Omegat: Samasta rasvahappovalmisteesta apua sekä äidille että tyttärelle

 

HDL kohentui ja ihottuma asettui

Ylivieskalaiset Jaana Halla-aho ja hänen tyttärensä Jessika ovat tyytyväisiä rasvahapon popsijoita. Äiti-Jaana on saanut ns. hyvän kolesterolinsa nousemaan, ja sekä äidin että tyttären kuiva iho on kaikonnut.
- Jessikan iho oli niin kuiva, että se muuttui ihottumaksi, Jaana kertoo.

Jaana Halla-aho, 30, on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt jo moneen. Hän on vuoden päivät työskennellyt Ylivieskan Dressmannilla myymäläpäällikkönä ja samassa firmassa hän on ehtinyt vaikuttaa jo viitisen vuotta. Jaana on koulutukseltaan markkinointimerkonomi.
- Dressmann ei suinkaan ole ensimmäinen työpaikkani, hän nauraa. – Isälläni on taksi, jota olen ajanut, olen ollut töissä hampurilaisravintolassa ja tehtaassa kokoonpanijana. Siinä välissä ehdin tehdä tyttärenkin. Jessika on nyt kahdeksanvuotias.
Jaanan nykyinen avopuoliso ja kihlattu Janne Takalo pyörittää omaa ohjelmatoimistoa, ja hänen toimenkuvaansa kuuluvat myös karaoke-, tiskijukka- ja juontohommat. Jaana itse ei ole musiikki-ihmisiä, mutta hän sanoo olevansa hyvä kuuntelija.
Koska Jaana on vasta kolmekymppinen, hoikka ja hyvin urheilullinen tyyppi, joka syö hyvin terveellisesti, ei luulisi, että hänellä olisi minkäänlaisia terveysmurheita. Yllättäen kuitenkin kolmisen vuotta sitten rutiinitarkastuksessa hänellä todettiin huolestuttavan korkea kolesteroli. Mittari näytti lukemia 6,7, kun ihanne olisi alle viiden.
- Lääkäri ei kuitenkaan vielä edes harkinnut kovia kolesterolilääkkeitä. Hän sanoi, että jos tilanne säilyy samanlaisena, lääkitys voitaisiin alittaa joskus vaihdevuosien tullessa. Niinpä rupesin katselemaan jotakin luonnonmukaista konstia, jotta kolesteroliarvot saataisiin paremmiksi.
Jaana on aina ollut ravintolisien ystävä ja hän on syönyt myös erilaisia rasvahappovalmisteita, mutta nyt hän keksi yhden ja saman tuotteen, joka sisältää kaikkia keskeisiä välttämättömiä rasvahappoja. Hän rupesi syömään Via Naturalen (ent.Vitala’s Finland) Omegat-rasvahappokapseleita.
- Minulla oli vähän muitakin pikku ongelmia, Jaana kertoo. – Hiuksia alkoi lähteä ja myös iho oli kuiva. Jessikan ihokin oli hyvin kuiva, mutta hänellä tilanne oli vielä pahempi, sillä hänen kuiva ihonsa muuttui ajoittain ihottumaksi asti.
Jaana alkoi ottaa kaksi kapselia päivässä ja Jessika yhden. Eikä vienyt pitkää aikaa, kun kummankin iho alkoi kohentua. Jessikan ihottuma suorastaan katosi, mutta myös Jaana huomasi itsessään tapahtuneen muutoksia.
- Jaksoin paljon paremmin ja jotenkin myös stressittömämmin pitkät työpäivät sen jälkeen, kun rupesin syömään Omegoita. Iho voi hyvin eikä hiuksia enää lähde päästä. Jotenkin tuntuu siltä, että Omegat-kapselien ansiosta pystyn nyt antamaan elämälle 110 prosentin tehokkuuden.
Eikä tässä vielä suinkaan kaikki. Kun Jaanan kolesteroli mitattiin uudestaan noin vuoden Omegat-kuurin jälkeen, tulokset näyttivät jo paljon paremmilta. Erityisen merkittävää oli ns. hyvän eli HDL-kolesterolin koheneminen.
- Jatkan sitkeästi tämän valmisteen syömistä, ja olen varma, että kun seuraavan kerran käyn mittauttamassa kolesterolini, tilanne on muuttunut entistä paremmaksi, Jaana toteaa.


Monennumeroisia omegoita

Via Naturalen (www.vianaturale.fi) Omegat-rasvahappokapseleissa on omegoita vaikka muille jakaa: on kolmosta, kuutosta, seiskaa ja ysiä. Nämä kaikki ovat aivan yhtä tärkeitä ja niitä tarvitaan oikeassa suhteessa toisiinsa, jotta sekä fyysinen että ennen kaikkea psyykkinen kunto pysyisi kohdallaan. Uusimmat tutkimukset puhuvat rasvahappojen merkityksestä esimerkiksi skitsofrenian, ADHD:n, lasten oppimisvaikeuksien, masennuksen ja muiden mielenterveysongelmien ehkäisemisessä ja hoidossa.
Nyt voidaan yhdellä ja samalla valmisteella varmistaa sydämen, ihon, limakalvojen ja aivojen hyvinvointi. Ihmiskehon on saatava kaikkia neljää omega-sarjan rasvahappoa riittävästi ja tasapainoisesti. Omegat sisältää tyrni-, helokki- ja kalaöljyä, herukan ja pellavan siemenöljyä sekä myös meille suomalaisille etenkin talvisin hyvin tärkeää D-vitamiinia. Omegat-kapseleissa ei ole liivatetta vaan pehmytkapseli on valmistettu kasviraaka-aineista. Omegat ei sisällä sokeria, hiivaa, väriaineita tai gluteiinia.

Teksti: Reijo Ikävalko / Terveys-Hymy


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU