Luontaistuotteet Via Naturale
 

Osterivinokas vei kaikki syylät pois kuukaudessa

JANETTEN PEPUSSA OLI YLI 100 SYYLÄÄ

Pikkuinen tamperelaistyttö Janette Määttä on läpikäynyt niin hirmuisen syylärallin, ettei pahemmasta väliä. Hurjimmillaan äiti-Nina laski tytön pepusta yli 50 ontelosyylää per kankku.
- Apu tuli vasta neuvolatädin vinkkaamasta osterivinokasvalmisteesta, Nina Määttä kertoo. – Yksikään lääkäri ei koko aikana puhunut osterivinokkaasta halaistua sanaa.

Janette Määtän, 4, peppuun ilmestyivät ensimmäiset ontelosyylät tytön ollessa kaksivuotias. Alkuun niitä tuli vain muutamia ja ne olivat luonteeltaan rauhallisia.
- Muutamat niistä olivat kuitenkin aika isoja ja kun Janetten isällä on psoriasis, päätimme käydä näyttämässä myös muutamia Janetten käsivarsien ihossa olevia kuivumia lääkärillä, Nina Määttä, 30, kertoo.
Nina on vanhusten parissa työskentelevä lähihoitaja, joka tekee lähinnä kotihoitoja. Hän on Janetten yksinhuoltaja, mutta kuvioissa on poikaystävä, joka on töissä Nokialla. Nina on syntynyt Uppsalassa, mutta hän on muuttanut pikkutyttönä Tampereelle.
- Ensimmäisellä kerralla menimme suoraan yksityislääkärille. Hän poisti muutaman ontelosyylän ihan siinä toivossa, että muutkin katoaisivat, kun muutaman nyppii pois. Ikävä kyllä hän ei puuduttanut ollenkaan. Verta vuosi paljon ja se teki tosi kipeää. Janette huusi kuin syötävä. Kaiken lisäksi ne tulehtuivat. Lääkäri antoi lääkekuurin, joka sitten purikin.
- Kun Janette vaihtoi päiväkotia, syylät alkoivat levitä todella hurjasti. Pienen tytön peppu oli ihan täynnä syyliä. Laskin kerrankin niitä olleen yli 50 kummallakin kankulla. Ne olivat kaiken lisäksi niin vaiheessa, että osa oli tosi isoja ja niitä kutitti, kun taas osa oli vasta tulollaan. Janette repi tietysti isommat auki, etenkin nukkuessaan, ja pikkuhousut olivat joka aamu veressä. Tyttö oli myös aika ajoin kärttyinen, vaikka hän muuten on oikein hyväntuulinen ja iloinen tapaus.
Nina yritti nyppiä syyliä myös itse.
- Kuulin hiekkalaatikon muijilta, että he olivat laittaneet ensin puudutusrasvaa, antaneet sen vaikuttaa ja nyppineet sitten syyliä pois. Minä yritin samaa ja syylät lähtivätkin pinseteillä ihan hienosti, mutta nekin tulehtuivat. Tulehdus talttui kuitenkin Bacimycin-salvalla eli pöpö saatiin tapettua.
- Sitten tuli tosi paha vaihe, jolloin kaikki syylät tulehtuivat ja alkoivat vuotaa visvaa. Saimme niihin lääkekuurin, joka sisälsi kolmenlaista lääkettä: antibioottia, kipulääkettä ja tulehduskipulääkettä. Olin aivan epätoivoinen ja väänsin itkua, mutta tulin kuitenkin soittaneeksi neuvolaan. Kerroin olevani täysin hukassa, sillä tyttö ei pystynyt edes istumaan ja syylät vuosivat verta. Neuvolasta osattiin neuvoa, että jotkut asiakkaat olivat päässeet vastaavanlaisesta ongelmasta eroon osterivinokaskapseleilla. Minulle sanottiin kuitenkin, etteivät ne ole tehonneet kaikille. Rupesin siitä paikasta ottamaan selvää, mistä niitä saa ja mikä on annostus.
- Painelin saman tien Tampereen Sokoksen luontaistuoteosastolle, missä minulle kerrottiin, että monet ovat saaneet apua osterivinokaskapseleista syyläongelmiinsa. Ostin pakkauksen Vitala’s Finlandin Osterivinokas-kapseleita ja rupesin kotona hakemaan netistä lisätietoja osterivinokas-sanalla. Tuolloin elettiin viime elokuuta.
- Löysin netistä Vitala’s Finlandin Jarkko Laaksoharjun yhteystiedot ja kysyin häneltä, kuinka minun pitää menetellä. Rupesin antamaan Janettelle kaksi kapselia aamulla, kaksi päivällä ja kaksi illalla. Mutta sitten tulikin uusi ongelma: päiväkodissa ei suostuttu antamaan Janettelle päiväkapseleita, koska kyseessä ei ollut lääkärin määräämä lääke. Minä tietysti hurjistuin asiasta, mutta kyseessä oli kuulemma johtajattaren määräys.
- Kysyin Jarkolta, voinko antaa Janettelle kolme kapselia aamulla ja kolme illalla, ja näin tapahtuikin. Kun kaksi viikkoa oli kulunut, kaikki syylät alkoivat kuivua. Niitä alkoi kutittaa hirveästi ja niihin tuli kalvo päälle. Rasvasin ne vain yöksi, ettei tyttö repisi niitä auki, ja kun yksi paketti oli syöty ja kuukausi oli kulunut, kaikki syylät olivat tipotiessään.
Janettelle osui pian tämän jälkeen neuvolakäynti. Osterivinokasta suositellut neuvolan täti oli ihmeissään, mutta tietysti tyytyväinen Janetten ja Ninan puolesta. Päiväkodin väki ei ole pahemmin reagoinut, kun Nina kertoi heille syylien kadonneen. Toivottavasti ymmärtävät edes hävetä.
- Annan kapseleita edelleen Janettelle silloin tällöin, Nina kertoo. – Rupesin nytkin syöttämään niitä, kun A-virusaalto teki tuloaan. Ja niin kävi, ettei Janette sairastunut. Hänellä ei ole ollut oksennustautia eikä kuumetta Osterivinokas-kuurin aloittamisen jälkeen. Tyttö on ollut älyttömän terve.
- Jos nyt Janettelle tulee jonnekin pienikin nyppy, hän kipittää heti luokseni ja selittää, että täytyy taas ruveta syömään Osterivinokasta, Nina nauraa. – Hän on tosi tarkka tässä asiassa.
Kun tätä juttua tehtiin, nuori neiti tuijotti videolta kaikkien pikkutyttöjen ikisuosikkia, Peppi Pitkätossua. Isona hänestä kuulemma tulee koululainen.
- Olen joka ikiselle pienen lapsen äidille puhunut Osterivinokkaan puolesta, Nina Määttä kertoo. – Olen vannottanut, että rupeat sitten heti antamaan näitä, jos ensimmäinenkin syylä tulee.


TEHOKAS JA VAIVATON SYYLÄNTORJUJA

Jos syylät kiusaavat, osterivinokaskapselit ovat tehokas ja vaivaton apu niiden torjuntaan. Ne ehkäisevät myös syylien uusiutumista. Osterivinokas-valmisteen syyliä poistava ja ehkäisevä vaikutus perustuu osterivinokasjauheen sisältämiin elimistön vastustuskykyä lisääviin aineosiin, polysakkarideihin ja glykoproteiineihin. Osterivinokas-valmiste sisältää erikoisviljeltyä korkealaatuista osterivinokasjauhetta ja se valmistetaan suomalaisessa lääketehtaassa vaativien GMP-laatuvaatimusten mukaan.
Osterivinokas on myös erinomainen ja monipuolinen ravintolisä. Annostuksena suositellaan kahta kapselia 2-3 kertaa päivässä. Yhdessä pakkauksessa on 120 kapselia.

Teksti: Reijo Ikävalko / Terveys-Hymy


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU