Luontaistuotteet Via Naturale
 

Marja Mix – Luomu

Marjasekoitus Mulperi  Goji  Inka

Hyvän Olon Superfood Marja Mix sisältää kuivattuja mulperi,- goji- ja inkamarjoja. Marjasekoitus on hyvänmakuinen yhdistelmä raikasta, hapokasta ja makeaa, joka on peräisin marjojen omista, luonnollisista sokereista. Luomumarjoja voi syödä sellaisenaan tai sekoitettuna mysliin, puuroon, jogurttiin ja viiliin. Marja Mix sopii smoothiepirtelön, hedelmäsalaatin ja jälkiruokien raaka-aineeksi.

Silkkiäispuun marja eli mulperimarja on oikea ravintopommi, jonka käytöstä on merkkejä jo muinaisessa kiinalaisessa lääketieteessä. Toffeenmakuinen mulperimarja sisältää runsaasti kuitua, rautaa, kalsiumia sekä C- ja K-vitamiinia. Mulperissa on myös korkea pitoisuus punaviinistä tuttua antioksidanttia – resveratrolia.

Susimarja eli gojimarja kasvaa Himalajan rinteillä. Oranssinpunaiset, pienet ja soikeat marjat maistuvat kirsikan ja karpalon sekoitukselta. Goji sisältää 22 kivennäisainetta ja 18 aminohappoa sekä proteiinia, flavonoideja ja antioksidantteja.

Kirpeän makea inkamarja on erinomainen beetakaroteenin, C-vitamiinin, tiamiinin, niasiinin, fosforin ja proteiinin lähde. Se sisältää kolesterolia ruoansulatuskanavassa sitovaa pektiiniä.

Ainesosat: 60 % luomumulperimarja, 20 % luomugojimarja, 20 % luomuinkamarja.

Annostus: Noin 15–40 g päivässä. Tuote ei sovellu henkilöille, jotka ovat yliherkkiä mulperi-, goji- tai inkamarjalle. Tuotteen liikasyönti saattaa aiheuttaa laksatiivisen vaikutuksen.

Alkuperämaa: Mulperimarja Peru, gojimarja Kiina, inkamarja Turkki

Pakkauskoko: 100 g

Verkkokauppaan pääset täältä

Jälleenmyyjät löydät täältä


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU