Luontaistuotteet Via Naturale
 

Hyvän Olon Spirulinajauhe – Luomu

Spirulina (Arthrospira platensis) on maapallon vanhimpia asukkeja. Se on yksisoluinen levä, joka on elänyt maapallolla elämän alkuajoista lähtien. Nykyajan ruokavalio koostuu useimmiten moneen kertaan käsitellyistä ja pitkälle jalostetuista ruoka-aineista, joiden ravintoarvo on laskenut kauas alkuperäisestä. Näin ollen nykyruokavalio ei enää takaa kaikkien ravintoaineiden riittävää saantia. Superfoodit, joissa ravintoaineet ovat aina alkuperäisinä yhdisteinä ja pitoisuuksina, ovat siksi erinomaisia ruokavalion täydentäjiä. Niistä voimakkaan vihreä, makeassa vedessä kasvanut spirulina-mikrolevä on äärimmäisen ravinnerikasta superfoodia. Se on loistava käsittelemättömien ravintoaineiden lähde kaikille –myös kasvisyöjille jo pelkästään B12-vitamiinipitoisuutensa vuoksi.

Spirulina on erinomainen antioksidanttien lähde, siksi sillä on havaittu olevan antioksidatiivisia, tulehdusta hillitseviä vaikutuksia. Spirulinan sisältämä B12-vitamiini ja rauta edistävät veren punasolujen muodostumista, parantavat vastuskykyä ja vähentävät väsymystä sekä uupumusta. B12-vitamiini edistää lisäksi myös hermoston normaalia toimintaa, normaaleja psykologisia toimintoja sekä homokysteiinin aineenvaihduntaa. Spirulinan B2-vitamiini puolestaan auttaa näköä, ihoa ja limakalvoja sekä suojelee hapen aiheuttamalta oksidatiiviselta stressiltä. Lisäksi spirulinaa pidetään äidinmaidon jälkeen parhaana lähteenä gammalinoleenihapolle (GLA). Ravintona spirulina on helposti sulavaa ja hyvin imeytyvää. Spirulinan voimakas, tummanvihreä väri tulee fykosyaniini-nimisestä pigmentistä. 

Käyttö: Hyvän Olon Spirulinajauhetta voi sekoittaa esim smoothie-juomiin, kasvistuoremehuihin, keittoihin sekä salaattikastikkeisiin. Kokeile sitä myös juomana pelkkään veteen sekoitettuna.

Annostus: Spirulinan käyttö kannattaa aloittaa pikkuhiljaa teelusikallisesta nostaen annosta 1–2 rkl:een (3–5 g) päivässä aterioiden yhteydessä.
Mikäli käytät Hyvän olon Spirulinajauhetta ja Hyvän Olon Chlorellajauhetta samaikaisesti elimistön puhdistustarkoitukseen, käytä niitä suhteessa 2:1.


Alkuperämaa: Intia
Pakkauskoko: 100 g

Verkkokauppaan pääset täältä 
Jälleenmyyjät löydät täältä


 


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU