Luontaistuotteet Via Naturale
 

Herkku Mix – Luomu

Kaakaonibs  Mulperimarjarouhe

Hyvän Olon Superfood Herkku Mix on herkullinen välipala, jonka makeus on peräisin kaakaon ja mulperimarjojen omista luonnollisista sokereista. Kuivatun luomukaakaopavun nibsejä ja kuivattuja luomumulperimarjoja voi napostella sellaisenaan tai sekoittaa myslin, puuron, jogurtin ja viilin joukkoon. Sekoitus sopii hyvin myös leivontataikinaan tai raakasuklaan valmistukseen.

Kaakaonibsit ovat kuorittuja ja rouhittuja kaakaopapuja. Raakakaakao on maailman ravintoainerikkaimpia ruoka-aineita – se sisältää yli 1200 aktiivista ainesosaa ja jopa 10 % kaakaon painosta on antioksidantteja. Suomessa mustikka tunnetaan korkeasta antioksidanttipitoisuudestaan, mutta mustikkakin sisältää vain kymmeneksen kaakaon antioksidanttimäärästä. Kaakaonibseissä on runsaasti flavonoideja, antioksidantteja sekä tärkeitä aminohappoja, kuten arginiinihappoa ja tryptofaania. Lisäksi ne sisältävät rautaa, sinkkiä, kuparia, magnesiumia, mangaania, kromia, proteiineja, ravintokuituja ja C-vitamiinia.

Silkkiäispuun marja eli mulperimarja on oikea ravintopommi, jonka käytöstä on merkkejä jo muinaisessa kiinalaisessa lääketieteessä. Toffeenmakuinen mulperimarja sisältää runsaasti kuitua, rautaa, kalsiumia sekä C- ja K-vitamiinia. Mulperissa on myös korkea pitoisuus punaviinistä tuttua antioksidanttia – resveratrolia.

Ainesosat: 50 % luomuraakakaakaonibs, 50 % luomumulperimarja.

Annostus: Noin 15–20 g päivässä. Tuote ei sovellu henkilöille, jotka ovat yliherkkiä kaakaolle tai mulperimarjalle. Tuotteen liikasyönti saattaa aiheuttaa laksatiivisen vaikutuksen.

Alkuperämaa: Kaakaonibs Turkki, Mulperimarjarouhe Peru

Pakkauskoko: 100 g

Verkkokauppaan pääset täältä
Jälleenmyyjät löydät täältä


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU