Luontaistuotteet Via Naturale
 

Crispy Natural Porkkanalastut

Crispy Natural Porkkanalastut cajunmausteella on 100 % luonnollinen ja terveellinen vaihtoehto perinteisille sipseille. Tuoreista porkkanoista kuivaamalla valmistettu välipala ei sisällä lisättyä sokeria ja rasvaa. Innovatiivisen mikroaalto-tyhjiömenetelmän avulla juurekset kuivataan alle 40 °C lämpötilassa. Tuloksena syntyy maukkaita, rapeita lastuja, joissa on tallella aito porkkanan maku ja vitamiinit. Cajunmauste täydentää hyvin porkkanan aromia ja antaa lastuille mukavasti terävyyttä.

Crispy Natural Porkkanalastut sopivat kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille, kuten aikuisille, nuorille ja yli 3-vuotiaille lapsille, kasvissyöjille ja gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Kätevä pakkaus on helppo ottaa mukaan työhön, kouluun ja harrastuksiin. Pussillinen (15 g ) Crispy Natural Porkkanalastuja vastaa kahta tuoretta porkkanaa (220 g).

Crispy Natural Porkkanalastuja voi napostella sellaisenaan tai lisätä keittojen koristeeksi ja salaatteihin. Tuote sisältää vain juuresten omia, luonnollisia sokereita.

Ainesosat: Porkkana, kuivattu tomaattitiiviste, kuivattu sipuli, curry (kumina, kurkuma, korianteri, sarviapila, chili, inkivääri, valkosipuli, mustapippuri), suola, paprika, cayennepippuri, muskottipähkinä, kuivattu valkosipulimehu, sitruunamehutiiviste. Valmistukseen käytetty 1470 g tuoreita porkkanoita ja 5 g mausteita/100 g valmista tuotetta. Gluteeniton, säilöntäaineeton ja runsaskuituinen.

Säilytys: Pakattu suojakaasuun. Säilytettävä normaalissa huoneen lämpötilassa. Käytettävä lyhyen ajan sisällä avaamisesta.

Pakkauskoko: 15 g

Valmistettu Puolassa.

Verkkokauppaan pääset täältä
Etsi oma jälleenmyyjäsi täältä
 


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU