Luontaistuotteet Via Naturale
 

Crispy Natural Ananaslastut

Crispy Natural Ananaslastut on 100 % luonnollinen ja terveellinen vaihtoehto perinteisille sipseille. Tuoreesta ananaksesta kuivaamalla valmistettu välipala ei sisällä lisättyä sokeria ja rasvaa. Innovatiivisen mikroaalto-tyhjiömenetelmän avulla hedelmät kuivataan alle 40 °C lämpötilassa. Tuloksena syntyy maukkaita, rapeita lastuja, joissa on tallella aito hedelmän maku ja vitamiinit.

Crispy Natural Ananaslastut sopivat kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille, kuten aikuisille, nuorille ja yli 3-vuotiaille lapsille, kasvissyöjille ja gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Kätevä pakkaus on helppo ottaa mukaan työhön, kouluun ja harrastuksiin. Pussillinen (15 g ) Crispy Natural Ananaslastuja vastaa 1/4 tuoretta ananasta (150 g).

Crispy Natural Ananaslastuja voi napostella sellaisenaan tai lisätä leivonnaisten koristeeksi ja salaatteihin. Tuote sisältää vain hedelmän omia, luonnollisia sokereita.

Ainesosat: Ananas. Valmistukseen käytetty 1000 g ananasta/100 g valmista tuotetta. Gluteeniton, säilöntäaineeton ja runsaskuituinen.

Säilytys: Pakattu suojakaasuun. Säilytettävä normaalissa huoneen lämpötilassa. Käytettävä lyhyen ajan sisällä avaamisesta.

Pakkauskoko: 15 g

Valmistettu Puolassa. Raaka-aineen alkuperämaa Costa Rica.

Verkkokauppaan pääset täältä
Etsi oma jälleenmyyjäsi täältä
 


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU