Luontaistuotteet Via Naturale
 

Panox

L-arginiini – Yrtti – Sinkkivalmiste  |  Ravintolisä

Mieskunto luonnollisesti tehokkaammaksi!
Panox on 100 % luontainen valmiste, joka on kehitetty elvyttämään mieskuntoa ja virkistämään miehistä sukupuolielämää.

Mieskuntoa on vaikea selittää, sillä miehen seksuaaliseen toimintahäiriöön ei useinkaan löydy yksiselitteistä syytä. Sen voivat aiheuttaa työpaineet, sairastuminen tai unen puute. Tyydyttävä seksielämä on kuitenkin tärkeä osa toimivaa parisuhdetta ja perhe-elämää. Heikentynyttä mieskuntoa voidaan stimuloida paitsi lääkkeillä, myös miehistä suorituskykyä nostattavilla ravintoaineilla ja kansankäytössä hyväksi koetuilla "lemmenrohdoilla", joiden vaikutuksia on nykyään tutkittu myös tieteellisesti.

Panox – vaikuttavat aineet:

L-arginiini on miehen seksuaalisen toiminnan korjaamiseen eniten käytetty luonnonaine. Se on aminohappo, joka edistää tuntoherkkyyttä. L-arginiinista muodostuu paisuvaiskudoksen pienissä valtimoissa lihaksistoa rentouttavaa ja kudoksen verenvirtausta helpottavaa typpioksidia.

Tribulus terrestris on tullut tunnetuksi alkuasukaskansojen käyttämänä mieshormonien toimintaan vaikuttavana vahvana yrttinä, joka on yhteydessä miehen seksuaaliseen halukkuuteen.

Maca-uutetta ovat Perun intiaanit oppineet käyttämään sukupuolielämänsä ja lisääntymiskykynsä parantamiseen. Nuorekkuutta, elinvoimaa ja energiaa lisäävänä kasvina Maca tunnetaan myös nimellä Perun Ginseng.

Myös Panax ginseng tunnetaan perinteisenä viriliteettiin ja mieskunnon häiriöihin vaikuttavana aineena, joka lisää toimintakykyä ja pidentää siten seksuaalisen nautinnon kestoa.

Polygonum cuspidatum –uute eli japanintatar sisältää runsaasti solujen vanhenemismuutoksiin vaikuttavaa voimakasta antioksidanttia, resveratrolia. Resveratroli on myös punaviinissä esiintyvä fenoliyhdiste, johon mm. ranskalaisten poikkeuksellisen hyvä verisuoniterveys yhdistetään.

Sinkki on elimistölle välttämätön hivenaine, jolla on varsinkin ikääntyvien miesten suorituskykyyn merkittävä vaikutus.  Yhdessä sinkki ja resveratroli ovatkin erittäin tärkeitä mieskuntoon vaikuttavia aineita.

Annostus: Parhaan hyödyn Panoxista saa nauttimalla säännöllisesti päivittäin 2 tablettia päivässä. Täysi vaikutus saavutetaan noin 4 viikon säännöllisen käytön myötä. Tuotteen käytön voi halutessaan lopettaa, kun tilanne korjaantuu ja tarvittaessa käytön voi aloittaa uudestaan. Valmiste sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Pakkauskoko: 60 tablettia

Valmistettu Suomessa.

Verkkokauppaan tästä
Etsi oma jälleenmyyjäsi
täältä


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU