Luontaistuotteet Via Naturale
 

Lady Action

Arginiini – Yrttivalmiste  |  Ravintolisä

Lady Action - naisen haluttomuuteen

Seksuaalinen halukkuus on tärkeä osa parisuhdetta. Sekä naisen että miehen haluttomuus on usein arka, jopa vaiettu asia. Haluttomuus saattaa olla seurausta monista seikoista; naisen seksuaaliseen haluttomuuteen voi olla syynä esim. lapsettomuus, lasten syntyminen, valvominen, lääkkeiden käyttö, työpaineet, ikä ja monet muut, lukuisat syyt.

Lady Action on naisen seksuaalisen halun herättämiseen tarkoitettu 100 % luonnollinen, kotimaassa tehty valmiste. L-arginiinin ohella siinä on myös eri maanosien alkuperäiskansojen lemmenviettiä kiihottamaan käyttämiä rohtoja sekä patentoitua BioPerine® - mustapippuri uutetta.

Lady Actionin aineita ovat:
• L-arginiini
• Butea suberba – juuriuute
• Tribulus terrestris –hedelmäuute
• Maca - uute
• BioPerine ® -mustapippuriuute

Valmiste on soijaton, laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Se ei sisällä säilöntä-, makeutus- eikä väriaineita.

Käyttöohje: Lady Actionin aloitusannos on 2 tablettia vuorokaudessa kuukauden ajan. Sen jälkeen ylläpitoannos 1-2 tablettia vuorokaudessa.
Tarvittaessa tuotetta voi käyttää myös jatkuvasti. Lady Action on tarkoitettu aikuisille. Käyttöä rajoittavia yhteisvaikutuksia lääkeaineiden kanssa ei ole tiedossa. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Pakkauskoko: 20 tabl

 

Verkkokauppaan tästä
Etsi oma jälleenmyyjäsi täältä 


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU