Luontaistuotteet Via Naturale
 

Action Forte

Arginiini – Yrttivalmiste  |  Ravintolisä

Seksuaalinen halukkuus on tärkeä osa parisuhdetta.

Haluttomuus on miehille usein arka asia, josta ei juuri puhuta. Se saattaa olla seurausta monista seikoista, kuten elämäntavoista, työpaineesta ja stressistä. Ongelmat liittyvät usein myös muihin elimistön vanhenemisesta aiheutuviin muutoksiin. Kuitenkin on olemassa erilaisia keinoja ja tapoja, joilla tehostaa seksuaalista kyvykkyyttä, halua ja nautintoa. Niiden avulla voi vahvistaa kehon luonnollisia toimintoja, mikä auttaa nautinnollisempaan sukupuolielämään.

Arginiini (L-Arginine) on elimistön tarvitsema aminohappo. Se liittyy typpioksidin tuotantoon elimistössä. Typpioksidi puolestaan on tärkeä lihasvoimaan vaikuttava fysiologinen yhdiste, seikka jolla on merkitystä myös sukuelinten toimintakykyyn.

Yrttejä on perinteisesti totuttu käyttämään eri maissa halukkuutta ja seksielämää parantavina keinoina. Niitä ovat käyttäneet eristyksissä eläneet kansanheimot, joilla ei ole ollut muuta tietoa niiden vaikuttavista ainesosista, kuin vuosisatainen kokemukseen pohjautunut perimätieto.

Osaa tästä tiedosta on siirtynyt myös nykyaikaan mm. ravintolisien muodossa. Niissä yleisimmin käytettyjä ”haluyrttejä” ovat Välimeren alueelta kotoisin oleva Tribulus terrestris, Thaimaasta kotoisin oleva ja siellä sukupuolivietin kohottamiseen paljon käytetty Butea superba. Macapure puolestaan on kotoisin aivan toiselta puolen maapalloa – Perusta. Tätä energisoivaa kasvia on joskus nimitetty myös Perun ginsengiksi, vaikkei se elintoimintoja vahvistaviin ginseng-kasvien heimoon kuulukaan. Mustapippuriuutteen tarkoitus on lisätä ravinto- ja muiden aktiiviaineiden imeytymistä. Mustapippuriuute onkin toivottu aine valmisteissa, joilta odotetaan nopeaa ja tehokasta vaikutusta.

Pakkauskoko 20 tablettia.

Annostus: 1 - 2 tablettia päivässä. Sopii jatkuvaan käyttöön tai kolmen viikon kuureina. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Verkkokauppaan tästä
Etsi oma jälleenmyyjäsi täältä


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU