Luontaistuotteet Via Naturale
 

Vahva Tyrniöljy+Mustikka Omegat

Tyrniöljy – mustikansiemenöljy – A-vitamiinikapseli  |  Ravintolisä limakalvoille, silmille ja iholle

Kaksi superöljyä yhdessä!

Vahva Tyrniöljy+Mustikka Omegat on kotimainen kahden supermarjan siemenöljyjen yhdistelmä silmien, ihon ja limakalvojen hyvinvoinnille. Tyrni ja mustikka ovat suomalaisten perinteisesti käyttämiä marjoja, joiden siemenissä on toisiaan täydentäviä rasvahappoja. Ravintolisä sisältää A-vitamiinia, joka edistää limakalvojen, ihon ja näön pysymistä normaaleina.

Tyrni ja mustikka ovat monissa maissa käytettyjä, koko kansan ”terveysmarjoja”, joita suomalaisetkin ovat syöneet kautta aikojen. Nämä marjat, joissa on runsaasti elimistön hyvinvoinnille hyödyllisiä yhdisteitä ja siemenissä tärkeitä rasvahappoja, ovat todellista superfoodia! Sekoittamalla näistä marjoista saatuja öljyjä tietyssä suhteessa keskenään, saadaan syntymään toisiaan erinomaisella tavalla täydentävä tuote, jossa on kaikkien omega-ryhmien rasvahappoja, A- ja E-vitamiinien esiasteita sekä siementen luonnollisia flavonoideja ja kasvisteroleja. Näistä aineista koostuvat Via Naturalen Vahva Tyrniöljy+Mustikka Omegat kapselit.

Mustikan siemenöljyä ei Suomessa ole aiemmin käytetty ravintolisänä. Mustikkaöljy on poikkeuksellisen juoksevaa ja sen koostumus poikkeaa tyrniöljyn koostumuksesta. Siksi se täydentää tyrniöljyä erinomaisella tavalla. Mustikan siemenöljyssä on tyrniöljyä enemmän omega-9 öljyhappoa, omega-3 alfalinoleenihappoa, omega-6 linolihappoa. Villimustikkaa kasvatetaan elintarvikekäyttöön ja ravintolisien raaka-aineeksi erityisesti Pohjois-Amerikassa ja Kanadassa.

Omega-7 rikasta, erityisesti palmitoleenihappoa sisältävää tyrniöljyä on tutkittu paljon eri puolella maailmaa. Varsinkin kuivasta huoneilmasta kärsivät ihmiset ja vaihdevuosi-ikään ehtineet naiset ovat oppineet käyttämään tyrniöljyvalmisteita. Heidän keskuudessaan se on vakiinnuttanut asemansa myös Suomessa. Kapseleissa oleva tyrniöljy valmistetaan sentrifugoimalla eli linkoamalla koko marja, jolloin mukana ovat sekä marjaliha että siemenet.

Mustikansiemenöljy puolestaan valmistetaan ilman orgaanisia liuottimia joko ympäristöystävällisellä hiilidioksidiuutolla tai ns. kylmäpuristusmenetelmällä. Tuloksena ovat erittäin korkealaatuiset luonnon superöljyt, joiden sisältämiä herkkiä yhdisteitä kapselissa suojaa ilman ja valon haitalliselta vaikutukselta tumma kapselikuori. Tällöin ei tarvita säilöntäaineita.

Kaksi kapselia sisältää 900 mg tyrniöljyä ja 500 mg mustikan siemenöljyä. Öljystä 45 % on kertatyydyttymättömiä, 30 % monityydyttymättömiä ja 24 % tyydyttyneitä rasvahappoja. Kertatyydyttymättömistä eniten on vakseeni- ja palmitoleenihappoja sekä öljyhappoa, monityydyttymättömistä linoli- ja alfalinoleenihappoja (2:1), tyydyttyneistä ”ihmisrasvan” tärkeintä rakenneainetta, palmitoleiinihappoa, joka on palmitoleenihapon ja öljyhapon esiaste. A-vitamiini on elimistön tarvitsema elintärkeä rasvaliukoinen vitamiini, jota tarvitaan ylläpitämään paitsi näkökykyä myös kaikkien limakalvojen ja ihon hyvän kuntoa ja normaalia toimintaa. Hiusten kuntoon päänahan hyvinvoinnilla on suuri merkitys. A-vitamiini on yleisnimitys monille saman biologisen aktiivisuuden omaaville yhdisteille. Kasviksissa ei ole valmista A-vitamiinia, vaan niissä on sen esiastetta beeta-karoteenia, jonka elimistö muokkaa A-vitamiiniksi. Aikuisilla A-vitamiinin niukka saanti liittyy useimmiten vähäenergiseen tai yksipuoliseen ruokavalioon, jossa vältetään eläinkunnan tuotteita kuten maksaa, ravintorasvoja, maitotaloustuotteita ja lihaa tai syödään niukasti voimakasvärisiä kasviksia. Yhdessä siementen sisältämien rasvahappojen kanssa A-vitamiinin positiiviset vaikutukset sekä näkyvät että tuntuvat.

Käyttöhje: Kapseleita suositellaan käytettäväksi kahden ensimmäisen käyttökuukauden ajan neljä kapselia ja sen jälkeen kaksi kapselia päivässä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Pakkauskoot: 60 ja 120 kapselia.

Valmistettu Suomessa.

Verkkokauppaan täältä

Löydä oma jälleenmyyjäsi täältä


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU