Luontaistuotteet Via Naturale
 

Mustaherukka+Tyrniöljy Omegat

Mustaherukansiemenöljy – Tyrniöljy  Sinkki – E-vitamiinikapseli  |  Ravintolisä silmille, iholle, hiuksille ja kynsille

Mustaherukka + Tyrniöljy Omegat on mustaherukan siemenistä ja tyrnimarjasta saatavista öljyistä valmistettu öljyseos, jonka ominaisuudet täydentävät erinomaisella tavalla toisiaan. Valmiste sisältää runsaasti kaikkia omega-ryhmiä (omega-3, omega-6, omega-7- ja omega-9) edustavia alfalinoleeni-, stearidoni-, linoli-, gammalinoleeni-, palmitoleeni- ja öljyhappoja, sekä E-vitamiinia ja sinkkiä.

Mustaherukansiemenöljy on tehokas keino kuivan ja atooppisen ihon ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. Sen omega-3- ja omega-6-rasvahappojen suhde on ihanteellinen. Mustaherukkaöljyn luontaiset kolesterolia normalisoivat kasvisteroliyhdisteet auttavat ylläpitämään ihon kosteutta ja ennaltaehkäisevät sen vanhenemista. Mustaherukansiemenöljyn erikoisuus on harvinainen omega-3-stearidonihappo (SDA), joka vaikuttaa positiivisesti koko rasva-aineenvaihduntaan. Mustaherukansiemenöljy sisältää myös erityisen runsaasti omega-6-gammalinoleenihappoa (GLA).

Tyrni sisältää A-vitamiinin esiasteita eli karotenoideja, joista muodostuva A-vitamiini ylläpitää ihon hyvinvointia. Tyrniöljyssä on runsaasti omega-7-palmitoleenihappoa, jonka terveysvaikutukset kohdistuvat ihoon ja limakalvoihin. Tyrniöljy auttaakin kosteuttamaan väsyneitä ja iän myötä kuivuvia tai muuten rasittuneita silmiä sekä muita limakalvoja kuten nielua ja naisilla vaihdevuosien kuivattamia intiimialueiden limakalvoja. Yhdessä sinkin ja E-vitamiinin kanssa myös hiuksista ja kynsistä tulee vahvemmat.

Käyttöohje: Aikuisille 2 kapselia päivässä. Kaksi kapselia sisältää 760 mg mustaherukansiemenöljyä ja 203 mg tyrniöljyä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Pakkauskoot: 60 ja 120 kapselia

Valmistettu Suomessa.

Verkkokauppaan tästä
Etsi oma jälleenmyyjäsi täältä


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU