Luontaistuotteet Via Naturale
 

Nokkos-Kalkki Inkivääri+Vihersimpukka

Nokkos – Kalkki – Inkivääri – Vihersimpukkavalmiste  |  Ravintolisä

Sisältää runsaasti kalsiumia, magnesiumia, D3- ja C-vitamiinia

Nokkos-Kalkki Inkivääri+vihersimpukalla
• varmuutta liikkumiseen
• liukkautta askeliin

Jos rappusissa liikkuminen tuottaa vaikeuksia ja pehmeältä sohvalta ylöspääsy on yhtä tuskaa, se on merkki siitä, ettei liikuntaelimissä kaikki ole niin kuin pitäisi. Liikuntaelimien huono kunto kiusaakin entistä useampia ja yhä nuorempia ihmisiä. Suomen Nivelyhdistyksen mukaan nivelongelmistakin kärsii jo yli miljoona suomalaista. Jäykkyys, arkuus sekä heikko luusto ovat ongelmia, jotka voivat ilmetä samanaikaisesti.

Luusto on elävää kudosta, joka uudistuu koko ajan hitaasti ja joka ilman riittäviä uudisrakennusaineita lopulta haurastuu. Osteoporoosista kärsivätkin yhä useammat ja yhä nuoremmat ihmiset, erityisesti naiset. Luuston, hermo- ja lihastoimintojen heikkeneminen puolestaan vaikuttaa nivelten hyvinvointiin.

Nivelten haurastumista ei valitettavasti huomaa eikä sitä tunne ennen kuin ongelma on edennyt riittävän pitkälle. Nivelkudoksia voi tukea luonnollisella tavalla, joista ravinto ja liikunta ovat tärkeimmät. Nokkos-kalkki Inkivääri+Vihersimpukka -valmiste sisältää myös liikuntaelimiä tukevia ravintoaineita. Valmisteen C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista luuston, rustojen ja verisuonten normaalia toimintaa varten. 

Magnesiumia ja D-vitamiinia
Meillä pohjoismaissa käytetään paljon kalsiumpitoisia maitotaloustuotteita ja niistä saadaan paljon kalkkia. Vaikka ravinnossa olisi kuinka paljon tahansa kalkkia, sen saanti on turhaa, ellei se imeydy tai sitoudu luustoon. Luustossa kalkkia sitovan proteiiniverkoston heikkenemistä aiheuttavat ikä, liikunnan puute, huonot ravintotottumukset ja sairaudet. Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa ja kalsium on tarpeellista luuston pysymiselle normaalina. D-vitamiini edistää kalsiumin normaalia imeytymistä ja luiden pysymistä normaaleina. 

Vihersimpukkaa käytetään monissa tuki- ja liikuntaelimille tarkoitetuissa valmisteissa, koska se sisältää luontaisia glukosamiiniyhdisteitä.

Nokkos-kalkki Inkivääri+Vihersimpukka on makeuttamaton, hiivaton ja soijaton valmiste. Se ei sisällä maidon eikä kotimaisten viljojen ainesosia, tuote on laktoositon ja gluteeniton.

Käyttöohje: 2-4 tablettia vuorokaudessa. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Pakkauskoot: 60, 140 ja 200 tablettia

Valmistettu Suomessa.

Verkkokauppaan tästä

Etsi oma jälleenmyyjäsi täältä


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU