Luontaistuotteet Via Naturale
 

Nivele

Glukosamiini – Kollageeni – C-vitamiinivalmiste  |  Ravintolisä

Nivele on vahva ja monipuolinen ravintolisä, joka sisältää kasviperäistä glukosamiinia, kalakollageenia ja C-vitamiinia. Purutabletti, joka edistää liikuntaelinten luonnollista joustoa ja varmuutta.

Glukosamiinia (aminomonosakkaridi) on luonnostaan nivelissä, nivelnesteessä, rustoissa, jänteissä ja sidekudoksessa esiintyvä rakenneosa, jonka määrä vähenee iän myötä.

Kollageeni on luiden, rustojen, jänteiden ja ihon yleisimpiä rakenneproteiineja. Kollageenin muodostuminen vähenee 25-vuotiaana ja loppuu kokonaan jo noin 40 vuoden iässä. Yksi ihon ikääntymisen syistä on kollageenin puute, mikä näkyy ihon veltostumisena, ryppyinä ja juonteina sekä pigmenttiläiskinä.

C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista luuston ja rustojen normaalia toimintaa varten. Se toimii myös antioksidanttina eli edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Suositeltava vuorokausiannos: 2 tablettia, joka sisältää
Glukosamiinihydrokloridi (kasviperäinen)      1100 mg
Kalakollageeni                                                 800 mg
C-vitamiini                                                         60 mg (75 %*)

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Valmiste on makeuttamaton, gluteeniton ja laktoositon. Ei sisällä hiivaa eikä maidon tai soijan ainesosia. Sisältää kalaaTabletit niellään runsaan veden kera tai voidaan myös pureskella.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Pakkauskoko: 60 tabl

Valmistettu Suomessa.

Verkkokauppaan tästä

Etsi oma jälleenmyyjäsi täältä


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU