Luontaistuotteet Via Naturale
 

Hyvän Olon Konjac

Konjac – Glukomannaani – Kromi – Karnitiinivalmiste  |  Ravintolisä

Hyvän Olon Konjac -kapselit sisältävät glukomannaanikuitua, jota saadaan Amorphallus konjac-kasvin kuivatuista mukuloista. Mukulat sisältävät noin 40 % glukomannaania. Kasvi kasvaa sekä viljeltynä että luonnonvaraisena Kiinassa, Koreassa ja Taiwanilla. Glukomannaani on ensimmäinen ja toistaiseksi myös ainoa kuitu, jonka on tieteellisten tutkimusten perusteella todettu auttavan laihduttamista ja jolle on sen vuoksi myönnetty EU:n vahvistama painonhallintaväittämä: Glukomannaani (3 g päivässä) vähäenergisen ruokavalion yhteydessä edistää painonpudotusta.

Hyvän Olon Konjac -kapselit sisältävät myös kromia, joka edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina sekä karnitiinia eli aminohappoa, jonka aktiivinen muoto on L-karnitiini. L-karnitiini on tärkeää mm. rasvojen aineenvaihdunnalle. 

Suositeltava vuorokausiannos: Aikuisille 2 kapselia 3 kertaa päivässä ennen ateriaa runsaan veden (1-2 lasillista) kanssa, jotta glukomannaani päätyy vatsaan. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Nielemisvaikeuksista kärsivillä ja riittämättömästä nesteen nauttimisesta voi aiheutua tukehtumisvaara. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja makeuttamaton ravintolisävalmiste.

Suositeltava vuorokausiannos 6 kapselia sisältää:
Konjak-glukomannaania 3000 mg
Josta kuitua 2490 mg
L-karnitiinia 20 mg
Kromia 120 µg (300 %*)
*) vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Pakkauskoko 180 kapselia.

Valmistettu Suomessa.

Verkkokauppaan pääset tästä

Etsi oma jälleenmyyjäsi täältä


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU