Luontaistuotteet Via Naturale
 

UV-hälytinranneke

Unohda vaarallinen auringossa palaminen - UV SunSense-ranneke ilmoittaa aurinkovoiteen lisäystarpeesta!
Kesän ja etelän lomien suurimpia nautintoja ovat lämpö ja aurinko. Usein kuitenkin unohdetaan, että auringosta tulevat UV-säteet ovat iholle vaarallisia ja voivat aiheuttaa ihosyövän. Riski kasvaa sitä suuremmaksi mitä nuorempana ja mitä useammin iho on palanut. Siksi auringon säteiltä pyritään suojautumaan auringonsuojavoiteiden avulla. Voiteiden käytöstä huolimatta iho voi kuitenkin palaa huomaamatta, koska voide menettää iholla suojatehoaan ajan, uimisen tai mekaanisen hankauksen johdosta. Usein aurinkosuojavoiteen lisääminen tai auringolta suojautuminen tapahtuu liian myöhään. Suoja muistetaan vasta kun iho alkaa punoittaa ja tuntuvia muutoksia on jo tapahtunut.

UV SunSense-ranneke on kehitetty hyödyntämällä uutta teknologista innovaatiota, joka varoittaa auringonottajaa UV-säteilyn määrästä ja ihon suojaamisen tarpeesta. Ranneke ilmoittaa milloin auringonsuojavoidetta on joko lisättävä, iho peitettävä vaatetuksella tai poistuttava kokonaan auringosta. Tieto aurinkosuojan lisätarpeesta tulee täsmällisesti ja oikea-aikaisesti – ei liian myöhään.

Miten UV-ranneke toimii?
UV SunSense-rannekkeen teknologia on samantyyppinen kuin ydinvoimaloiden henkilökunnan käytössä olevissa mittauslaitteissa. Gamma-säteiden sijasta UV-ranneke mittaa auringon UV-säteilyä ja ilmoittaa neljällä eri värillä olosuhdemuutoksista ja tarvittavista suojatoimista. Pakkauksesta poistettaessa, kun altistumista auringon säteilylle ei vielä ole, ranneke on väriltään vaalean oranssi. Aurinkoon mentäessä ranneke aktivoituu ja sen väri muuttuu violetiksi. Kun rannekkeen väri vaihtuu violetista vaaleanruskeaksi, on aika lisätä aurinkovoidetta iholle ja rannekkeelle. Mikäli auringossa oloa jatketaan niin kauan, että rannekkeen väri muuttuu vaaleanruskeasta persikanväriseksi, on syytä pukeutua tai poistua auringosta, jotta ihon vaurioitumiselta vältyttäisiin.

Miten ranneketta käytetään
UV-ranneketta käytetään yhdessä vähintään suojakertoimella 15 (SPF15) varustetun aurinkosuojavoiteen kanssa. Voide levitetään paitsi iholle myös rannekkeelle. UV-ranneke tunnistaa suojakertoimen ja vaihtaa väriä kertoimen tasosta riippuen eri aikaan. Rannekkeen toiminta ei häiriinny uimisesta, suihkusta tai hikoilusta.

UV-ranneke sopii koko perheelle.

UV SunSense-ranneke sopii sekä lasten että aikuisten ranteeseen. Pakkauksessa on 7 ranneketta.

Lue lisää www.uvsunsense.com

Käy katsomassa päivän UV-säteilytiedote MTV3:n sivuilta.

Verkkokauppaan

Etsi oma jälleenmyyjäsi

 


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU