Luontaistuotteet Via Naturale
 

Terra Amazonas Etanavoide

Baba de Caracol 24 h geelivoide  |  ulkoiseen käyttöön

Etanaproteiini on yksi kauneudenhoitoalan uusimmista ilmiöistä, vaikka sen luonnonmukaiset lääkinnälliset ja kosmeettiset vaikutukset on tunnettu jo pitkään. Maalla elävien tarhakotiloiden (Helix aspersa) erittämä lima sisältää proteiiniyhdistettä, jota ne tarvitsevat ylläpitääkseen elintärkeitä kudosten uusiutumis- ja korjaustoimintojaan. 

Tutkimusten mukaan etanaproteiiniyhdisteellä on samanlaisia uu­­­­distavia vaikutuksia myös ihmisen ihoon. Kosteuttavan vaikutuksensa lisäksi geelimäinen Terra Amazonas Etanavoide korjaa mm. valon aiheuttamia ihovaurioita stimuloimalla kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostumista. Samalla se ennaltaehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista ja siitä syystä syntyneitä ikääntymisen merkkejä.

Terra Amazonas 24 h Etanavoide

  • Allantoiini: Rauhoittaa ihoärsytystä ja parantaa ihon kosteustasapainoa.
  • Kollageeni: Tehostaa ihon elastisuutta ja kimmoisuutta.
  • Aloe vera: Suojaa, rauhoittaa ja uudistaa tehokkaasti vaurioitunutta ihoa. Ehkäisee vanhenemisen merkkejä iholla.
  • Helmijauhe: Tukee uusien ihosolujen muodostumista.

Käyttöohje: Etanavoidetta levitetään puhdistetulle iholle aamuin illoin. Voi käyttää myös hoitogeelinä kosteus- tai meikkivoiteen alla. Voidetta ei suositella rikkinäiselle iholle tai iholle, jossa on ruusufinni (acne rosacea) eikä myöskään akuutisti tulehtuneelle akneiholle. Vain ulkoiseen käyttöön.

Ainesosat: AQUA, PROPYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS EXTRACT, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETYL ALCOHOL, SNAIL SECRETION FILTRATE (HELIX ASPERSA), STEARIC ACID, COLLAGEN, NACRE POWDER, ALLANTOIN, PARFUM, IMIDAZOLIDINYL UREA, PHENOXYETHANOL, BHT.

Pakkauskoko: 50 ml


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU