Luontaistuotteet Via Naturale
 

Punariisi Q10

Punariisi Q10 – B6 – B12 – Foolihappovalmiste  |  Ravintolisä

Täydennetty B6- ja B12-vitamiineilla sekä foolihapolla (B9-vitamiini)

Punariisi yhdessä tiettyjen B-ryhmän vitamiinien sekä kasvisvoittoisen ruokavalion kanssa vaikuttaa positiivisesti veren rasva-arvoihin ja hyvinvointiin.

Punariisi Q10 on monascus-lajin rihmasienten avulla punaiseksi fermentoitu punariisivalmiste. Kiinassa ja Aasiassa punariisiä on käytetty jo kauan. Ensimmäiset kirjalliset viittaukset sen käytöstä löytyvät jo 800-luvulta ennen ajanlaskumme alkua. Eurooppaan punariisin toivat hollantilaiset tiedemiehet 1880-luvun alussa.

Punariisi Q10 sisältää koentsyymi Q10:ä eli ubikinonia sekä kolmea B-ryhmän vitamiinia. Q10 on tärkeä tabletin ainesosa, sillä statiiniyhdisteet saattavat alentaa elimistön ubikinonipitoisuutta. B6- ja B12-vitamiinit sekä foolihappo edistävät normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa.

Punariisivalmiste ei ole lääke, vaan ravintolisä. Punariisi Q10:tä ei suositella raskauden ja imetyksen aikana, lääkärin määräämän kolesterolilääkityksen kanssa tai maksasairauden aikana. Sen ohjeenmukaisessa käytössä ei ole todettu haitallisia sivuvaikutuksia. Greippimehun tiedetään kuitenkin voimistavan punariisin sisältämien statiinien kaltaisten aineiden vaikutusta, joten sitä ei tule juoda eikä greippejä syödä punariisivalmistetta käytettäessä.

Suositeltu vuorokausiannos 2 tablettia sisältää

Punariisiä 928 mg
B6-vitamiinia 1,1 mikrog (79 %*)
Foolihappoa 150 mikrog (75 %*)
B12-vitamiinia 1,5 mikrog (60 %*)
Foolihappoa 150 mikrog (75 %*)
Q10 eli ubikinonia 20 mg

* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Pakkauskoko 60 tablettia

Valmistettu Suomessa.

Verkkokauppaan täältä
Etsi oma jälleenmyyjäsi täältä


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU