Luontaistuotteet Via Naturale
 

Punariisi Q10

PUNARIISI Q10 60 TABL / 57 G Punariisi

Q10 – B6 – B12 – Foolihappovalmiste, ravintolisä.

Punariisi Q10 Sisältää runsaasti B6- ja B12-vitamiinia sekä Foolihappoa. B6- ja B12-vitamiinit sekä foolihappo edistävät homokysteiinin normaalia aineenvaihduntaa.


* B6-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. * B12-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. * Foolihappo edistää normaalia veren muodostumista.


Suositeltava vuorokausiannos: 2 tablettia päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elintapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei suositella raskauden eikä imetyksen aikana. Ei saa käyttää samanaikaisesti lääkärin määräämän kolesterolilääkityksen kanssa, eikä maksasairauden aikana.

Ainesosat: Punariisijauhe, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, polyvinyylipyrrolidoni), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi rasvahappojen magnesiumsuolat), koentsyymi Q10, syanokobalamiini ( B12-vitamiini), pyridoksiini HCL (B6-vitamiini), pteroyylimonoglutamiinihappo (foolihappo).

Suositeltava vuorokausiannos 2 tablettia sisältää:
Punariisi 928 mg
B6-vitamiini 1,1 mg (79 %*)
Foolihappo 150 µg (75 %*)
B12-vitamiini 1,1 µg (44 %*)
Q10 20 mg

*) vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Valmistuttaja Via Naturale Oy, Kalliotie 2, 04360 Tuusula
Valmistettu Suomessa.
Lisätiedot: info@vianaturale.fi, (09) 8709 856, www.vianaturale.fi  

Verkkokauppaan täältä
Etsi oma jälleenmyyjäsi täältä


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU