Luontaistuotteet Via Naturale
 

Kauniit Hiukset

Sisältää runsaasti biotiinia  |  Ravintolisä hiuksille ja iholle

Monet uskovat että huonokuntoiset hiukset tarvitsevat enemmän pesua ja hoitoaineita. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa sillä liika pesu ja ”hoitaminen” vain ärsyttävät lisää päänahkaa ja tilanne pahenee. Myös hiusten toistuvat värjäykset heikentävät hiuspohjaa ja hiuksia, mikä näkyy hiusten lähtönä ja varsinkin pitkien hiusten kiillon ja elävyyden heikentymisenä. Ikävä kyllä naisten hiustenlähtöä voi pahentaa e-pillereiden käyttö. Jos näin on, asiasta kannattaa keskustella oman gynekologin kanssa.

Hiusten kunnon korjaaminen alkaa aina ravinnosta ja omien elintapojen korjaamisesta. Jos tupakoi, eikä sitä pysty kokonaan lopettamaan, sitä olisi kuitenkin syytä vähentää,  sillä nikotiini supistaa hiuksille ravintoa tuovia pieniä verisuonia ja vaikeuttaa siten hiuksille välttämättömien ravintoaineiden saantia.
Päänahan hierominen ja hiusten harjaaminen vilkastuttavat päänahan verenkiertoa ja auttavat hiusten ravintoaineiden saantia, joten sitä kannattaa tehdä säännöllisesti.

Hiukset, kynnet ja päänahan iho tarvitsevat ennen kaikkea biotiinia. Biotiini edistää myös muiden näille kudoksille tarpeellisten ravintotekijöiden aineenvaihduntaan. Siksi biotiini onkin yksi parhaista hiusten lähdön ehkäisijöistä.

Biotiinin päivätarpeeksi on arvioitu 50 µg, mutta noinkin pienen määrän saaminen ruuasta voi olla mahdottomuus, mikäli ruokavalio ei sisällä säännöllisesti maksaa, lihaa, munia, kalaa ja soijaa. Varmasti jokainen tietää, että maksa saattaa sisältää monia ei-toivottuja ympäristöjäämiä, lihan syönti voi lisätä verisuonisairauksien riskiä, munat, kala ja soija puolestaan ovat monen ruoka-aine allergikon kiellettyjen aineiden listalla.

Kauniit Hiukset on ravintolisä joka varmistaa biotiinin riittävän päivittäisen saannin ruokavaliosta riippumatta. Sen suositeltu päiväannos on 1 – 2 tablettia, mistä saa 25 – 50 µg biotiinia. Tabletit sopivat kaikille, sillä ne eivät sisällä mitään yleisesti tunnettuja yliherkkyyttä aiheuttavia ainesosia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Pakkauskoko 60 tablettia.  

Verkkokauppaan pääset täältä
Jälleenmyyjät löydät täältä


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU