Luontaistuotteet Via Naturale
 

Inkontin

Kurpitsansiemenuute – Soijauutetabletti  |  Ravintolisä

Inkontin on luonnonmukainen virtsankarkailuun tarkoitettu tuote, jota voivat käyttää sekä miehet että naiset. Sitä suositellaan jokaiselle, joka kärsii virtsanpidätyskyvyn heikkenemisestä. Aikuisten virtsanpidätyskyvyn puutteella eli inkontinenssilla tarkoitetaan eri syistä johtuvaa virtsan tahatonta karkailua. Tällöin voidaan puhua esimerkiksi toiminnallisesta inkontinenssista, yliaktiivisesta rakosta, ponnistusinkontinenssista tai pakkoinkontinenssista.

Virtsanpidätyskyky voi heikentyä monesta syystä joko hetkellisesti tai pitkäaikaisesti ja siitä kärsivät sekä miehet että naiset. Iän karttuessa vaiva yleistyy. Kyse ei ole varsinaisesta sairaudesta, vaan se on seurausta jostakin. Miehillä virtsankarkailua esiintyy yleisesti vähemmän kuin naisilla. Heillä vaiva on usein oire eturauhasen liikakasvusta.

Vanhemmilla naisilla taustalla voivat olla synnytykset, hormonitoiminnan hiipuminen ja vaihdevuosien aiheuttama limakalvojen kuivuminen. Nuorilla, synnyttämättömillä naisilla virtsankarkailun syynä voi yllättäen olla liika kuntoilu. Hyvin intensiivinen kuntoilu, jossa juostaan, hypitään ja jumpataan lyhyesti mutta lujaa kiristää lantionpohjan lihaksia mikäli treeniä tehdään liian usein ja unohdetaan riittävä lihashuolto ja lihasten rentoutus. Lantionpohjan lihasten ylijännitteisyys voi aiheuttaa ponnistusinkontinenssia.

Inkontin on Suomessa valmistettu ainutlaatuinen tuote, joka sisältää patentoidulla teknologialla valmistettuja öljyttömiä soijapavun ja kurpitsansiemenen (Curcurbita pepo) vesiuutteita. Sen sisältämä kurpitsansiemenuute on standardoitu enterodiolin ja adenosiinin suhteen, sekä soijauute isoflavonien suhteen. Patentoidun kurpitsansiemenen vesiuutteen vesiliukoiset ainesosat tekevät valmisteesta suolistossa erittäin hyvin imeytyvän. Standardointi takaa tehon ja tekee siitä erilaisen verrattuna perinteisiin eturauhasvaivoihin käytettyihin rasvaliukoisiin kurpitsansiemenuutevalmisteisiin. Lisäksi patentoidun valmistusteknologiansa ansiosta tuote ja sen ainesosat sopivat sekä naisille että miehille.

Suositeltava vuorokausiannos: 1 tabletti 2 kertaa päivässä vesilasillisen kera. Tuote on tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön. Valmiste ei sovi henkilöille, jotka ovat allergisia soijalle tai jollekin muulle tuotteen sisältämistä ainesosista. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Vuorokausiannos sisältää 525 mg kurpitsansiemenuutetta sekä 75 mg soijauutetta.

Pakkauskoko: 60 tabl

Valmistettu Suomessa.

Verkkokauppaan tästä
Etsi oma jälleenmyyjäsi täältä
 


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU