Luontaistuotteet Via Naturale
 

Hyvän Olon Melatoniini 1,9mg 200tabl

HYVÄN OLON MELATONIINI 1,9 MG

Melatoniinitabletti, ravintolisä.

Via Naturalen Hyvän Olon nopeavaikutteinen Melatoniinivalmiste auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia sekä auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Suositeltava vuorokausiannos: Vuorokausiannos sisältää 1,9 mg melatoniinia.

Nukahtamiseen aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa, lähellä nukkumaanmenoaikaa (edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa). Aika-erosta johtuvaan nukahtamisongelmaan: Aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa ensimmäisenä ja muutamana seuraavana matkapäivänä. (edullinen vaikutus saavutetaan nauttmalla vähintään 0,5 mg:n annos lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen). Vuorokausiannos sisältää 1,9 mg melatoniinia. Lapsille vain lääkärin antaman ohjeiden mukaan. Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Valmistetta ei suositella raskaana oleville, ei imettäville eikä samanaikaista käyttöä yhdessä unettavien lääkkeiden kanssa.

Ainesosat: Melatoniini, täyteaineet (E460, E468), paakkuuntumisenestoaineet (E470b,E551).
Makeuttamaton, gluteeniton, säilöntäaineeton. Ei sisällä hiivaa, maidon ainesosia eikä soijaa.

Hyvän Olon Melatoniinitableteissa ei ole käytetty eläinperäisiä raaka-aineita, joten se soveltuu hyvin vegaaneille ja kasvissyöjille.
 

Valmistettu Suomessa. Valmistuttaja Via Naturale Oy, Kalliotie 2, 04360 Tuusula
Lisätiedot: info@vianaturale.fi, (09) 8709 856, www.vianaturale.fi

Pakkauskoko 200 tabl

Valmistettu Suomessa.

 

Verkkokauppaan 


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU