Luontaistuotteet Via Naturale
 

Hyvän Olon Melatoniinisuihke 1,9mg

Vahva ja nopeasti imeytyvä Melatoniinivalmiste univaikeuksiin ja aikaerorasitukseen.


Melatoniini tunnetaan ns. pimeähormonina, jonka pitoisuus verenkierrossa lisääntyy pimeän tullessa. Melatoniini nopeuttaa nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron aiheuttamia yksilöllisiä vaikutuksia.
Se vaikuttaa myös mielialaan ja hidastaa vanhenemiseen liittyviä muutoksia elimistössä mm. naisten melatoniinipitoisuuden on todettu vähenevän vaihdevuosissa.


Hyvän Olon 1,9 mg Melatoniinisuihke * suihkutetaan kielen alle * imeytyy nopeasti (nopeammin kuin tabletit ) * tehokas - annoksessa 1,9 mg melatoniinia * 300 suihkautusta.

Suositeltava vuorokausiannos: 0,6 ml (6 suihkautusta) sisältää melatoniinia1,9 mg. Ravistettava ennen käyttöä.


Nukahtamiseen: Aikuisille 6 suihkautusta kielen alle tarpeen mukaan 10-30 minuuttia ennen nukkumaan menoa. Aika-erosta johtuvaan nukahtamisongelmaan:

Melatoniini auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia, kun otetaan vähintään 0,5 mg annos lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.


Melatoniinivalmistetta ei tule käyttää samanaikaisesti unettavien tai rauhoittavien lääkkeiden eikä beetasalpaajien kanssa. Melatoniinia ei myöskään suositella käytettävän raskauden ja imetyksen aikana eikä rintasyövän sairastaneille.


Säilytys: Huoneen lämmössä, valolta suojattuna, kuivassa paikassa. Pakkauskoko: 30 ml  


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU