Luontaistuotteet Via Naturale
 

Hyvän Olon Karpalo

Karpalo – C-vitamiinitabletti  |  Ravintolisä

Hyvän Olon Karpalo on valmistettu karpalouutteesta, joka sisältää 25 % proantosyaaneja. Proantosyaani kuuluu kasvien sisältämiin, solujen hapettumista estäviin yhdisteisiin eli flavonoideihin. Ne antavat kasvien kukinnoille, hedelmille, siemenille ja puun kaarnalle niiden värin, sekä suojaavat kasveja ultraviolettisäteilyn haitoilta. Flavonoideilla on havaittu olevan myös useita ihmisen terveydelle hyödyllisiä vaikutuksia.

Tuote sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini on antioksidantti, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Hyvän Olon Karpalon suositeltava vuorokausiannos aikuisille 2 tablettia sisältää 600 mg karpalouutetta ja 240 mg (300 %*) C-vitamiinia.

*) vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Käytön aikana juotava runsaasti vettä. Ilmoitettua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Lapsille vain lääkärin suosituksesta. Valmiste on gluteeniton ja laktoositon. Ei sisällä hiivaa eikä maidon tai soijan aineosia.

Pakkauskoko 60 tablettia.

Valmistettu Suomessa.

Verkkokauppaan pääset täältä
Jälleenmyyjät löydät täältä 


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU