Luontaistuotteet Via Naturale
 

Hyvän Olon Arginiini-K2

Arginiini – K2 – B6 – B12 – Foolihappovalmiste  |  Ravintolisä

Homokysteiini on elimistössä muodostuva aminohappo. Sitä syntyy ravinnossa saadusta metioniini-nimisestä aminohaposta. Homokysteiinin tehtäviä elimistössä ei tunneta tarkasti. Tiedetään, että elimistö voi hajottaa sen takaisin metioniiniksi mikäli foolihappoa sekä B6- ja B12-vitamiinia on tarjolla. Veren homokysteiinipitoisuuksia voidaan normalisoida lisäämällä B6- ja B12-vitamiininen sekä foolihapon päivittäistä saantia joko ravinnosta tai ravintolisien avulla. B6- ja B12-vitamiinit edistävät normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa.

K-vitamiinit ovat ryhmä luonnossa esiintyviä samankaltaisia aineita, joita tarvitaan ylläpitämään veren normaalia hyytymistä. Ne ovat välttämättömiä myös kalsiumin kiinnittymiseen luustoon. Joidenkin lääkäreiden ja tutkijoiden mielestä ravinnosta saatava kalsium voi aiheuttaa verisuonten kalkkeutumista ja ahtauttaa verisuonia, ellei samanaikaisesti saada riittävästi sitä verenkierrosta poistavaa ja luustoon sitovaa K-vitamiinia. Tässä ominaisuudessa soijaa hapattamalla syntyvä K2 on kasveissa olevaa K1-vitamiinia tehokkaampi. K-vitamiini edistää veren normaalia hyytymistä sekä luiden pysymistä normaalina.

Hyvän Olon Arginiini-K2 vuorokausiannos 2 tablettia sisältää:

  • Arginiinia 1000 mg
  • K2-vitamiinia 50 µg
  • B6-vitamiinia 0,6 mg
  • B12-vitamiinia 0,8 µg
  • Foolihappoa 40 µg

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Pakkauskoko 60 tablettia

Valmistettu Suomessa.

Verkkokauppaan pääset täältä
Etsi oma jälleenmyyjäsi täältä


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU