Luontaistuotteet Via Naturale
 

Hyvän Olon Melatoniini 1,5 mg

Melatoniinivalmiste  |  Ravintolisä

Melatoniinia kutsutaan pimeähormoniksi, sillä sen erittyminen alkaa aivoissa olevasta käpyrauhasesta vasta pimeän tultua. Elimistössä melatoniini muodostuu serotoniinista, joka on aivoissa hermosolujen välisen tiedon välittäjäaine. Korkeimmillaan elimistön melatoniinipitoisuus on aamuyöstä, mutta pitoisuus vähenee aamun lähestyessä.

Monissa muissa EU-maissa ja USA:ssa melatoniinia on käytetty unen tuloon vaikuttavana ravintolisänä jo vuosikausia. Nyt myös Euroopan komissio on hyväksynyt melatoniinin ravintolisänä ja sitä koskevat terveysväittämät toteen näytettyinä. Suun kautta nautittuna melatoniinivalmistetta voidaan käyttää aikaerovyöhykkeitä ylittävän matkustamisen aiheuttaman aikaeron aiheuttamien ongelmien poistamiseen ja nopeuttamaan unen tuloa.

Jos tuotetta käytetään lievittämään aikaeron vaikutuksia, niin edullinen vaikutus saavutetaan ottamalla vähintään 0,5 mg:n annos lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.

Kun valmistetta käytetään nukahtamisen helpottamiseen, edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa. Hyvän Olon Melatoniinin suurin sallittu vuorokausiannostus aikuiselle on yksi tabletti, joka sisältää 1,5 mg melatoniinia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Pakkauskoot 30 ja 90 tablettia

Valmistettu Suomessa.

Verkkokauppaan pääset täältä
Etsi oma jälleenmyyjäsi täältä


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU