Luontaistuotteet Via Naturale
 

Maitohappobakteeri Forte

MAITOHAPPOBAKTEERI 30 KAPS / 8 G

Maitohappobakteerivalmiste, ravintolisä.

Via Naturalen Maitohappobakteeri on monipuolinen kolmen 1,5 miljardin bakteerikannan yhdistelmä: Lactobacillus casei - Bifidobacterium lactis - Actobacillus acidophilus. Ihmisen elimistön mikrobistoon kuuluu luonnostaan runsaasti maitohappobakteereita. Ne ovat eläviä, hyviä ja hyödyllisiä bakteereita, joita löytyy erityisesti suolistosta. Maitohappobakteerit on pakattu kapseliin, jolloin elävät bakteerit säilyttävät toimintansa aina suolistoon saakka.

Valmiste sopii hyvin Candida Forte kuurin tueksi. Terve suolistomikrobisto tukahduttaa hiivakasvuston ylivaltaaja ylläpitää oikeaa bakteeritasoa.

Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli vuorokaudessa. Sopii päivittäiseen käyttöön tai kuuriluontoisesti. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena.

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Valmiste on makeuttamaton, gluteeniton, säilöntäaineeton. Ei sisällä hiivaa, maidon ainesosia eikä soijaa. Ainesosat: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), maitohappobakteerit (Lactobacillus casei, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus), paakkuuntumisenestoaineet (piioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat). Kapselinkuori: Liivate, väri (titaanidioksidi).

Säilytys: Huoneenlämmössä (alle 25 ̊C). Valmistettu Suomessa.


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU