Luontaistuotteet Via Naturale
 

Hyvän Olon Nokkosjauhe

Hyvän olon Nokkosjauhe 100 g

100% kotimainen
Runsaskuitunen viherjauhe
Nokkosjauheen ravintoaineet ovat alkuperäisinä yhdisteinä ja pitoisuuksina. Runsaskuituinen ja laadukas nokkonen on jauhettu suomessa kasvaneista puhtaista nokkosten lehdistä.
Monipuolinen viherjauhe sopii ripoteltuna lisänä erilaisten nokkosruokien kanssa: keittoihin, munakkaisiin, laatikoihin, muhennoksiin, kastikkeisiin, lettuihin, leivonnaisiin ja smoothiepirtelöihin.
Tehokas ja monipuolinen luonnonkasvi nokkonen sisältää useita vitamiineja (A, C, E, K, B1, B2, B3, foolihappo), kivennäisaineita (kalsium, kalium, magnesium, mangaani, rauta, sinkki), aminohappoja (metioniini, glutamiini, histidiini, proliini, arginiini) flavonoideja, klorofylliä eli lehtivihreää ja kuitua. Kuivatussa nokkosen lehdessä kuitua on 25% ja rautaa enemmän kuin pinaatissa.

Nokkonen
*vahvistaa luustoa (kalsium) *lisää nivelten liikkuvuutta ja ehkäisee tulehdusta (pii, aminohappo histidiini) *tukee lihasenergiaa (arginiini) *vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja poistaa nestettä (magnesium) *edistää ruuansulatusta, normalisoi suolen toimintaa ja lisää sapeneritystä (flavenoidit) *lisää vastustuskykyä (C- ja E-vitamiinit) *tukee sydämen toimintaa (antioksidantit) *parantaa mielialaa (tryptofaani, tyrosiini, metioniini) *suojaa maksaa ja munuaisia (aminohapot glutamiini, metioniini) *lievittää hengitysteiden ongelmia, yskä, astma, heinänuha, allergiat *tukihoitona virtsatietulehduksiin, virtsaamisvaivoihin ja eturauhasen hoitoon
Nokkonen voi aiheuttaa toisille henkilöille allergisia reaktioita kaikkien muiden kasvien tavoin. Nokkosta ei suositella henkilöille, jotka kärsivät sydämen tai munuaisten vajaatoiminnasta ja siitä johtuvasta turvotuksesta. Nokkosta ei myöskään suositella syötäväksi raskauden eikä imetyksen aikana. Aineosat: 100% Nokkosenlehtijauhe
Suositeltava vuorokausiannos:
Säilytys: Huoneenlämmössä, valolta suojattuna kuivassa paikassa.
Pakkauskoko: 100 g


Pakkauksen mitat (KxLxS): 26,3 x 18,9 x 5 Paino:
EAN: 6417612 821086 Tilausnumero: 1210
Valmistuttaja Via Naturale Oy Valmistettu Suomessa 


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU