Luontaistuotteet Via Naturale
 

Hyvän Olon A & E -Vitamiini

A & E-vitamiinikapseli  |  Ravintolisä

A- ja E-vitamiinit ovat ihmisen tarvitsemia rasvaliukoisia vitamiineja, jotka toimivat antioksidantteina eli suojaavat soluja vapaiden radikaalien hyökkäyksiltä. Ne ehkäisevät proteiinien hapettumista ja siten hidastavat solujen vanhenemista.

A-vitamiini on tärkeä erityisesti silmien, ihon ja limakalvojen hyvinvoinnin kannalta. A-vitamiinin puutosoireina voivat olla mm. hämäräsokeus tai kuivat, kirvelevät ja vettä vuotavat silmät. Puutos saattaa näkyä myös ihon ja limakalvojen kuivumisena, hauraina kuivina kynsinä ja hiuksina. A-vitamiini osallistuu myös elimistön antioksidanttijärjestelmään.

– Edistää limakalvojen pysymistä normaaleina
– Edistää ihon pysymistä normaalina
– Edistää näön pysymistä normaalina
– Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
– Edistää normaalia rauta-aineenvaihduntaa
– Osallistuu solujen erikoistumisprosessiin  


E-vitamiini suojelee sekä soluja että rasvahappoja aineenvaihdunnassa syntyvien vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta ja siten estää soluvaurioita. Antioksidanttina se myös estää A-vitamiinia hapettumasta.
 

Yksi kapseli sisältää:
– A-vitamiinia 750 µg, joka on päivittäisestä vertailuarvosta 93 %
– E-vitamiinia 20 mg, joka on päivittäisestä vertailuarvosta 167 %

Suositeltava vuorokausiannos: Aikuisille 1-2 kapselia päivässä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Valmiste on makeuttamaton, gluteeniton ja laktoositon. Ei sisällä hiivaa eikä maidon tai soijan ainesosia. Hyvän Olon A & E -Vitamiini -kapseli on tehty auringonkukkaöljyyn, jonka on todettu olevan hyvä E-vitamiinin lähde. 

Pakkauskoko: 60 kaps

Verkkokauppaan pääset täältä
Etsi oma jälleenmyyjäsi täältä


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU