Luontaistuotteet Via Naturale
 

ALOE VERA JUOMA 1L

HYVÄN OLON LUOMU ALOE VERA JUOMA
Luomu Aloe Vera juoma - Ravintolisä
Eko Aloe Vera dryck - Kostillskott

Kylmäpuristettu ja pastöroimaton Luomu Aloe Vera juoma.


Hyvän Olon Aloe Vera juoma on valmistettu luomuviljeltyjen Aloe Barbadensis Miller kasvin kuorittujen lehtien sisäosista. Patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta aaloemassaa ei kuumenneta, jolloin Aloe Veran luonnolliset vaikuttavat aktiiviaineet säilyvät parhaiten tallella. Juoma sisältää Aloe Vera massan kuituja, jotka näkyvät juomassa. Aloiinipitoisuus on alle 0,1%.

Ainesosat: Aloe Vera barbadensis Miller* mehu, hapettumisenestoaineet (askorbiinihappo, sitruunahappo). (*luomuviljelty).


Suositeltava vuorokausiannos: 50 ml (5 ruokalusikallista) aamuisin tyhjään vatsaan tai kaksi kertaa päivässä 25 ml ennen pääruokailuja. Sekoitettava ennen käyttöä.
Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Valmiste on makeuttamaton ja laktoositon.

Ei sisällä hiivaa eikä maidon tai soijan ainesosia.

Aloe Veraa juomaa ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä lapsille. Ei henkilölle, jotka käyttävät verenohennuslääkettä tai sairastavat munuaisten vajaatoimintaa tai ovat yliherkkiä aaloelle tai asperiinille.


Säilytys: Avaamattomana huoneenlämmössä. Avattuna jääkaapissa 30 vrk.


Alkuperämaa: Espanja
 


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Snacksit
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU