Luontaistuotteet Via Naturale
 

Panox

Luotettava kotimainen AVAINLIPPU-tuote tyydytystä tuottavaan seksielämään!

Mieskuntoa on vaikea selittää, sillä miehen seksuaaliseen toimintahäiriöön ei useinkaan löydy yksiselitteistä syytä. Sitä voivat aiheuttaa työpaineet, sairastuminen tai unen puute. Tyydyttävä seksielämä on kuitenkin tärkeä osa toimivaa parisuhdetta ja perhe-elämää.Heikentynyttä mieskuntoa voidaan stimuloida paitsi lääkkeillä, myös miehistä suorituskykyä nostattavilla ravintoaineilla ja kansankäytössä hyväksi koetuilla "lemmenrohdoilla", joiden vaikutuksia on nykyään tutkittu myös tieteellisesti.

Mieskunto luonnollisesti tehokkaammaksi!
Panox on kotimainen, 100 % luontainen valmiste, joka on kehitetty elvyttämään mieskuntoa ja virkistämään miehistä sukupuolielämää.

Panox koostuu seuraavista vaikuttavista aineista:

L-arginiini
on miehen seksuaalisen toiminnan korjaamiseen eniten käytetty luonnonaine. Se on aminohappo, joka auttaa tuntoherkkyyttä. Siitä muodostuu paisuvaiskudoksen pienissä valtimoissa niiden lihaksistoa rentouttavaa ja sen verenvirtausta helpottavaa typpioksidia.

Tribulus terrestris on tullut tunnetuksi alkuasukaskansojen käyttämänä mieshormonien toimintaan vaikuttavana, vahvana yrttinä, joka on yhteydessä miehen seksuaaliseen halukkuuteen.

Maca eli macapure on kasvi, jota Perun intiaanit ovat oppineet käyttämään sukupuolielämänsä ja lisääntymiskykynsä parantamiseen. Nuorekkuutta, elinvoimaa ja energiaa lisäävänä kasvina Maca tunnetaan myös nimellä Perun Ginseg

Myös Panax ginseng tunnetaan perinteisenä viriliteettiin ja mieskunnon häiriöihin vaikuttavana aineena, joka lisää toimintakykyä ja pidentää siten seksuaalisen nautinnon kestoa.

Polygonum cuspidatumuute eli Japanintatar sisältää runsaasti solujen vanhenemismuutoksiin vaikuttavaa voimakasta antioksidanttia, resveratrolia. Resveratrol on myös punaviinissä esiintyvä fenoliyhdiste ja johon mm. ranskalaisen poikkeuksen hyvä verisuoniterveys yhdistetään.

Sinkki on elimistölle välttämätön hivenaine, jolla on varsinkin ikääntyvien miesten suorituskykyyn merkittävä vaikutus. Sinkki ja resveratrol yhdessä ovatkin erittäin tärkeitä mieskuntoon vaikuttavia aineita

Vuorokausiannos mieskuntoa elvyttävää Panoxia sisältää:

• 1000 mg L-arginiinia
• 15 mg sinkkiä
• 12,5 mg resveratrolia.

Annostus: Parhaan hyödyn Panoxista saa nauttimalla sitä säännöllisesti 2 tablettia päivässä joka päivä. Täysi vaikutus saavutetaan noin 4 vk säännöllisen käytön jälkeen. Tuotteen käytön voi lopettaa kun tilanne korjaantuu. Tarvittaessa käytön voi aloittaa uudestaan ja jatkaa pitkiäkin aikoja

Pakkauskoko: 60 tablettia.

Verkkokauppaan tästä
Etsi oma jälleenmyyjäsi
täältä


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Lemmikkieläinvalmisteet
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU