Luontaistuotteet Via Naturale
 

Nokkos-Kalkki Inkivääri+Vihersimpukka

Nokkos-kalkki-inkivääri-vihersimpukkavalmiste  I  Ravintolisä

Useita tärkeitä ravinteita samassa tabletissa!
Sisältää runsaasti kalsiumia, magnesiumia, D3- ja C-vitamiinia

Nokkos-Kalkki Inkivääri+vihersimpukalla
• varmuutta liikkumiseen
• liukkautta askeliin
• vahvistusta luustolle

Jos rappusissa liikkuminen tuottaa vaikeuksia ja pehmeältä sohvalta ylöspääsy on yhtä tuskaa, se on merkki siitä, ettei liikuntaelimissä kaikki ole niin kuin pitäisi.
Liikuntaelimien huono kunto kiusaakin entistä useampia ja yhä nuorempia ihmisiä. Suomen Nivelyhdistyksen mukaan nivelongelmistakin kärsii jo yli miljoona suomalaista. Jäykkyys, arkuus sekä heikko luusto ovat ongelmia, jotka voivat ilmetä samanaikaisesti.

Luusto on elävää kudosta, joka uudistuu koko ajan hitaasti ja joka ilman riittäviä uudisrakennusaineita lopulta haurastuu. Osteoporoosista kärsiikin yhä useammat ja yhä nuoremmat ihmiset, erityisesti naiset. Luuston, hermo- ja lihastoimintojen heikkeneminen puolestaan vaikuttaa nivelten hyvinvointiin.

Magnesiumia ja D-vitamiinia
Meillä pohjoismaissa käytetään paljon kalsiumpitoisia maitotaloustuotteita ja niistä saadaan paljon kalkkia, mutta silti luuston haurastumisesta on tullut suorastaan kansantauti. Vaikka ravinnossa olisi kuinka paljon tahansa kalkkia, sen saanti on turhaa, ellei se imeydy tai sitoudu luustoon. Luustossa kalkkia sitovan proteiiniverkoston heikkenemistä aiheuttavat ikä, liikunnan puute, huonot ravintotottumukset ja sairaudet. Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa ja kalsium on tarpeellista luuston pysymiselle normaalina. D-vitamiini edistää kalsiumin normaalia imeytymistä ja luiden pysymistä normaaleina. 

Nivelen tukiravintoa
Nivelten haurastumista ei valitettavasti huomaa, eikä sitä tunne, ennen kuin ongelma on edennyt riittävän pitkälle. Nivelvaivoihin voi saada helpotusta lääkärin määräämillä glukosamiinipitoisilla lääkkeillä. Nivelkudoksia voi tukea myös luonnollisella tavalla, joista ravinto ja liikunta ovat tärkeimmät. Nokkos-Kalkki Inkivääri+vihersimpukka –valmiste sisältää myös nivelterveyttä tukevia ravintoaineita. Valmisteen C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. Kollageeni on tukikudoksen kuten rustojen, luuston ja jänteiden rakennusainetta.

Tehokas inkivääri
Inkivääri ja sen ainesosat ovat monipuolisia aineita. Perinteisessä kansanlääkinnässä inkiväärin vaikutukset on tunnettu jo vuosisatoja ja monissa maissa sitä on käytetty helpottamaan mm. nivelkipua ja edistämään vaivattomampaa liikkumista.

Nokkonen – pohjolan ginseng
Yrttien asiantuntijat rinnastavat nokkosen usein elintoimintoja vahvistaviin adaptogeenisiin yrtteihin, joka vähentävät stressitekijöiden vaikutusta normalisoiden elintoimintoja. Samaisesta syystä sitä on käytetty myös suomalaisessa kansanperinteessä hauteina ja jauheina erilaisiin nivel-, iskias- ja kihtivaivoihin. Nokkonen onkin ravitsemuksellisesti monipuolinen yrtti, joka sisältää useita luuston ja nivelten tarvitsemia hivenaineita.

Vihersimpukkaa käytetään monissa tuki- ja liikuntaelimille tarkoitetuissa valmisteissa, koska se sisältää luontaisia glukosamiiniyhdisteitä. Glukosamiinia sellaisenaan saa reseptillä vain apteekista. Kaikki nivelongelmista kärsivät eivät kuitenkaan saa yhtäläistä apua glukosamiinivalmisteiden käytöstä. Ulkomaisten tutkimusten mukaan glukosamiinin, kuten muidenkin keholle tarpeellisten ravintoaineiden imeytymisessä esiintyy kymmenkertaisia eroja henkilöiden välillä. Toiset tarvitsevat isompia päiväannoksia pitempään, toiset huomaavat olonsa kohentuneen jo muutamassa viikossa minimiannoksella. Vaikka aluksi tuntuisi siltä, ettei tuote vaikuta, sen nauttimista ei tulisi lopettaa kesken, vaan jatkaa vähintään puoli vuotta maksimiannoksella. Vasta silloin huonompikin glukosamiinin imeytyminen saadaan hallintaan riittävällä vaikuttavan aineen saannilla.

Nokkos-kalkki Inkivääri+Vihersimpukka on makeuttamaton, hiivaton ja soijaton valmiste. Se ei sisällä maidon eikä kotimaisten viljojen ainesosia, tuote on laktoositon ja gluteeniton.

Käyttöohje: 2-4 tablettia vuorokaudessa.

Pakkauskoot: 60, 140 ja 200 tablettia
 

 

Verkkokauppaan tästä
Etsi oma jälleenmyyjäsi täältä


Nivelet ja luusto
Rasvahapot
Energiaa ja vastustuskykyä
Painonhallinta
Ihonhoitotuotteet
Erityisravintoaineet
Lemmikkieläinvalmisteet
Seksuaaliterveys
Superfoodit
  Kaikki tuotteet
 
FI FI EN RU